মন্ত্রীমন্দল
দি.পি.আই.আই.তি.গী সেক্রেতরী দা. গুরুপ্রসাদ মোহাপত্রনা লৈখিদবদা কেবিনেত সেক্রেতরীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
19 JUN 2021 11:07AM by PIB Imphal
দি.পি.আই.আই.তি.গী সেক্রেতরী দা. গুরুপ্রসাদ মোহাপত্রনা মতম চাদনা লৈখিদবদা কেবিনেত সেক্রেতরী শ্রী রাজিব গৌবানা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
“দা. মোহাপত্রা ঐগী নুংশিরবা কলিগ অমনি অমসুং স্ত্রাতিজিক থিঙ্কিং অমসুং লিদরশিপ্তা ময়ামগা মান্নদবা ক্বালিতীশিং য়াওরিবা কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা সিবিল সর্ভেন্ত অমনি৷
এমপৱার গ্রুপশিংগী মনুংদা অমগী হেদ ওইরুবনা, কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ অসিগী মাইয়োক্তা হৌজিক হৌজিক লান্থেংনরিবা অসিদা মহাক্না অশুক্কী মতিক কৎথোক্তুনা হোৎনরমখি৷
মহাক্না কোবিদ পোজিতিব ওইদুনা মশা নিংথিনা ঙমদ্রবা মতম ফাওবদা, মহাক্না অসিগুম্লবা চেলেঞ্জিং ওইরবা মতম অসিদা লেপ্পা লৈতনা মতম শাংনা-শাংনা থবক শুরম্মী অমসুং লৈবাক অসিদা ওক্সিজেন সপ্লাই তৌরিবা অদু য়েংশিল্লরম্মী৷
মহাক্কী প্রোএক্তিব ওইরবা খোঙথাং অমসুং মহাক্না মীয়ামগীদমক কৎথোক্লম্বা অদুগীদমক মহাকপু নিংশিংনা লৈহৌরগনি৷ ইমুং-মানুংগী মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা থমোই শেংনা অৱাবা ফোংদোকচরি৷”

Cabinet
Cabinet Secretary condoles death of Dr. Guruprasad Mohapatra, Secretary DPIIT
19 JUN 2021 11:07AM by PIB Delhi
Cabinet Secretary Shri Rajiv Gauba has expressed deep shock at the untimely death of Dr. Guruprasad Mohapatra, Secretary DPIIT. In his condolence message, Shri Gauba said
“Dr. Mohapatra was a dear colleague and an outstanding civil servant with exceptional qualities of strategic thinking and leadership.
As the head of one of the Empowered Groups, he worked with utmost dedication in the ongoing fight against Covid-19 pandemic.
Even after he had tested positive and was not well, he continued to work for long hours, monitoring the supply of oxygen across the country, under very challengingcircumstances.
He will be remembered for his proactive approach and his commitment to public service. His untimely death is an irreparable loss to all of us. I extend my deepest condolences to the members of his family.”