Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a road accident in Gujarat
Announces ex-gratia for the victims
16 JUN 2021 2:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a road accident in Anand district in Gujarat. He also announced an ex-gratia for the victims.
PMO tweeted, "Saddened by the loss of lives due to a road accident in Anand district in Gujarat. Condolences to those who lost their near and dear ones. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be provided to the next of kin of those deceased: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাত্তা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবা অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে
16 JUN 2021 2:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী অনন্দ জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবা অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷ মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া অমসু লাওথোকখ্রে৷
পি.এম.ও.না ত্বিত তৌরকখি, "গুজরাতকী অনন্দ জিলাদা লম্বীগী থুদোংথীবা অমনা মরম ওইদুনা মী লৈখিদবা য়াওরিবা অসি লাইবক থীবনি৷ থৌদোক অসিদা লাইবক থীবদগী লৈখিদ্রবা মীওইশিং অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ থৌদোক অসিদা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মানুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ লৈখিদ্রবা মীওইশিং অসিগী খ্বাইদগী নক্নবা মরী-মতা অদুদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২-২গী এক্স গ্রেসিয়া অমা পীরগনি: PM @narendramodi"