ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୋଭିଡ-୧୯ ତାଜା ତଥ୍ୟ
26 MAY 2021 9:52AM by PIB Bhubaneswar
ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ସଂଖ୍ୟା ପୁଣି ୨୪,୯୫,୫୯୧କୁ ଖସିଲା
ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟାରେ ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ୯୧,୧୯୧ ହ୍ରାସ ହେଲା
ଦୈନିକ ୨.୦୮ ଲକ୍ଷ ମାମଲା ସହ, ନୂଆ ମାମଲା ସଂଖ୍ୟାରେ ହ୍ରାସ ଧାରା ବଳବତ୍ତର
ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଦେଶସାରା ମୋଟ ୨,୪୩,୫୦,୮୧୬ ଆରୋଗ୍ୟ ଲାଭ କରିସାରିଲେଣି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୨,୯୫,୯୫୫ ରୋଗୀ କରୋନାରୁ ସୁସ୍ଥ ହୋଇଛନ୍ତି
ଲଗାତର ୧୩ ଦିନ ଧରି ଦୈନିକ ନୂଆ ମାମଲାଠାରୁ ଅଧିକ ହେଉଛି ଦୈନିକ ଆରୋଗ୍ୟ ସଂଖ୍ୟା
ଆରୋଗ୍ୟ ହାର ୮୯.୬୬%କୁ ବୃଦ୍ଧି
ସାପ୍ତାହିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ଏବେ ୧୧.୪୫% ରହିଛି।
ଦୈନିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ୯.୪୨% ରହିଛି, ଲଗାତର ଦୁଇଦିନ ଧରି ଏହା ୧୦% ତଳେ ରହୁଛି ।
ଜାତୀୟ ଟିକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଅଧୀନରେ ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୨୦ କୋଟିରୁ ଅଧିକ ଟିକା ଡୋଜ ପରିଚାଳନା କରାଯାଇ ସାରିଲାଣି ।
ଦିନକରେ ୨୨.୧୭ ଲକ୍ଷ ନମୁନା ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇଛି, ଯାହା କି ସର୍ବାଧିକ ।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 MAY 2021 9:52AM by PIB Delhi
Active Caseload further declines to 24,95,591
A decrease of 91,191 in Active Cases in last 24 hours
At 2.08 Lakh Cases, declining trend in new cases is maintained
2,43,50,816 total Recoveries across the country so far. 2,95,955 patients recovered during last 24 hours.
Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 13th consecutive day
Recovery Rate increases to 89.66%
Weekly Positivity Rate currently at 11.45%
Daily positivity rate at 9.42%, less than 10% for 2 consecutive days.
More than 20 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Highest ever 22.17 lakh tests conducted in a single day