হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী খ্বাইদগী অনৌবা পাউ
26 MAY 2021 9:52AM by PIB Imphal
এক্তিব কেস মশিং অসি ২৪,৯৫,৫৯১দা মখা তানা তাথরক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা, এক্তিব কেস ৯১,১৯১ হন্থখি।
কেস লাখ ২.০৮ লৈদুনা, অনৌবা কেস হন্থরকপগী চৎনবী অমা লেংদনা লৈরি।
লৈবাক অসিদা হৌজিক ফাওবদা মীওই ২,৪৩,৫০,৮১৬ নাবা ফখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা, অনাবা ২,৯৫,৯৫৫ নাবা ফখি।
নাবা ফবগী মশিংনা নুমিৎ ১৩নি থংন-থংননা অনৌবা কেসকী মশিংদগী হেন্দুনা লেপ্তনা চৎলি।
নাবা ফবগী চাংনা ৮৯.৬৬%দা হেনগৎখ্রে।
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইবগী চাং অসি হৌজিক্কী ওইনা ১১.৪৫% ওইরি।
নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং অসি ৯.৪২%নি অমসুং নুমিৎ ২দগী ১০%দগী তাদুনা লাক্লি।
লৈবাক্কী তীকা থাবগী খোঙজংদা, হৌজিক ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ করোর ২০ হেন্না কাপখ্রে।
নোংমদা খ্বাইদগী য়াম্বা তেস্ত লাখ ২২.১৭ পাংথোকখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 MAY 2021 9:52AM by PIB Delhi
Active Caseload further declines to 24,95,591
A decrease of 91,191 in Active Cases in last 24 hours
At 2.08 Lakh Cases, declining trend in new cases is maintained
2,43,50,816 total Recoveries across the country so far. 2,95,955 patients recovered during last 24 hours.
Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 13th consecutive day
Recovery Rate increases to 89.66%
Weekly Positivity Rate currently at 11.45%
Daily positivity rate at 9.42%, less than 10% for 2 consecutive days.
More than 20 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Highest ever 22.17 lakh tests conducted in a single day