ରସାୟନ ଓ ସାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଓଡିଶାକୁ ମିଳିଲା ଅତିରିକ୍ତ ୫୦ ଭାଏଲ ଆମ୍ଫୋଟେରିସିନ-ବି
ମଇ ୨୧ ସୁଦ୍ଧା ଦେଶରେ ଆବଣ୍ଟିତ ହୋଇଛି ୨୩୬୮୦ ଭାଏଲ ଆମ୍ଫୋଟେରିସିନ-ବି
25 MAY 2021 9:07AM by PIB Bhubaneswar
ଦେଶର ସମସ୍ତ ରାଜ୍ୟ/କେନ୍ଦ୍ରଶାସିତ ଅଞ୍ଚଳ ଓ କେନ୍ଦ୍ରୀୟ ସଂସ୍ଥାନଗୁଡିକୁ ମଇ ୨୪, ୨୦୨୧ ସୁଦ୍ଧା ଅତିରିକ୍ତ ୧୯,୪୨୦ ଭାଏଲ ଆମ୍ଫୋଟେରିସିନ-ବି ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଛି ବୋଲି କେନ୍ଦ୍ର ରସାୟନ ଓ ସାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଡି.ଭି. ସଦାନନ୍ଦ ଗୌଡା ଟ୍ୱିଟ କରି ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏଥିରୁ ଓଡିଶାକୁ ଅତିରିକ୍ତ ୫୦ ଭାଏଲ ଆମ୍ଫୋଟେରିସିନ-ବି ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଛି ।
ଏହାବ୍ୟତୀତ ସାରା ଦେଶରେ ମଇ ୨୧ ସୁଦ୍ଧା ୨୩୬୮୦ ଭାଏଲ ଆମ୍ଫୋଟେରିସିନ-ବି ଆବଣ୍ଟିତ ହୋଇଛି ।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
Additional 19,420 vials of Amphotericin- B allocated to States/UTs
23680 vials of Amphotericin- B were allocated across country on 21st May
25 MAY 2021 9:07AM by PIB Delhi
Union Minister for Chemicals and Fertilizers Shri D.V Sadananda Gowda announced that the additional 19,420 vials of Amphotericin- B have been allocated to all States/UTs and Central Institutions on 24th May, 2021.
Besides this, 23680 vials of Amphotericin- B were allocated across country on 21st May.