Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Sunderlal Bahuguna
21 MAY 2021 1:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted environmentalist, Shri Sunderlal Bahuguna.
In a tweet, the Prime Minister said, "Passing away of Shri Sunderlal Bahuguna Ji is a monumental loss for our nation. He manifested our centuries old ethos of living in harmony with nature. His simplicity and spirit of compassion will never be forgotten. My thoughts are with his family and many admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী সুন্দরলাল বহুগুনানা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
21 MAY 2021 1:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা এনভাইরোমেন্তালিস্ত শ্রী সুন্দরলাল বহুগুনানা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “শ্রী সুন্দরলাল বহুগুনা জীনা লৈখিদবা অসি ঐখোয়গী লৈবাকসিগী য়াম্না চাওনা মাংজবা অমনি। মহাক্না চহি চা কয়া শুরবা মহৌশাগা শাগোন্নবগী পুন্সি মহিং উৎথোকপিরম্মী। মহাক্কী মীনুংশি অমসুং ইচম চমজবা মতৌবু কৈদৌনুংদা কাওররোই। ঐহাক্কী ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।