Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Times Group Chairperson Smt Indu Jain
13 MAY 2021 11:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Times Group Chairperson Smt Indu Jain ji.
In a tweet, Shri Modi said :
"Saddened by the demise of Times Group Chairperson Smt. Indu Jain Ji. She will be remembered for her community service initiatives, passion towards India’s progress and deep-rooted interest in our culture. I recall my interactions with her. Condolences to her family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তাইম্স গ্রুপকী চিয়রপর্সন শ্রীমতি ইন্দু জেননা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
13 MAY 2021 11:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তাইম্স গ্রুপকী চিয়রপর্সন শ্রীমতি ইন্দু জেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
"তাইম্স গ্রুপকী চিয়রপর্সন শ্রীমতি ইন্দু জেনজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী কম্ম্যুনিতী সর্ভিসকী খোঙথাংশিং, ভারতকী চাউখৎ থৌরাংগীদমক পামজরম্বা অমসুং ঐখোয়গী কলচরদা য়াম্না থৱায় য়াওজরম্বা অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কা লোইননা ৱারী ৱাতাইশিং শাখিবা অদু নীংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"