প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী হোমেন বোর্গোহেন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 MAY 2021 12:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী হোমেন বোর্গোহেন্না লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “শ্রী হোমেন বোর্গোহেনবু মহাক্না আসামীস সহিত্য অমসুং জর্নালিজমগী লমদা লৌরম্বা মমল য়াম্লবা থৌদাং কয়া অমগীদমক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী থবকশিং অসিনা আসামীসকী পুন্সি মহিং অমসুং সংস্কৃতীদা মখল কয়া অমগী মমি তারি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Homen Borgohain
12 MAY 2021 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Shri Homen Borgohain.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Homen Borgohain will be remembered for his rich contributions to Assamese literature and journalism. His works reflected diverse aspects of Assamese life and culture. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."