প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মিজোৰামৰ সংঘটিত হোৱা বনজুঁই সন্দৰ্ভত মুখ্যমন্ত্ৰীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 APR 2021 3:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মিজোৰামৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী জোৰামথাঙ্গাৰ সৈতে কথা পাতি ৰাজ্যখনৰ কিছু অংশত বনজুইৰ ফলত উদ্ভৱ হোৱা পৰিস্থিতিৰ বুজ লয়।
"মিজোৰামৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত জোৰামাথাঙ্গাৰ সৈতে কথা পাতি ৰাজ্যখনৰ কিছু অংশত বনজুইৰ ফলত উদ্ভৱ হোৱা পৰিস্থিতিৰ বুজ লয়। তেওঁ তেওঁলোকক সংকটৰ মোকাবিলা কৰিবলৈ কেন্দ্ৰৰ পৰা সকলো সম্ভৱ সহায়ৰ আশ্বাস দিছিল। আমি সকলোৱে মিজোৰামৰ জনসাধাৰণৰ সুৰক্ষা আৰু দক্ষতাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো। "

Prime Minister's Office
PM talks to Mizoram CM and takes stock of forest fire situation
26 APR 2021 3:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi talked to Mizoram Chief Minister, Mr. Zoramthanga today and took stock of the situation arising due to forest fires in parts of the state.
In a tweet, Shri Modi said “spoke to Mizoram CM, Mr. Zoramthanga and took stock of the situation arising due to forest fires in parts of the state. Assured all possible support from the Centre in overcoming this crisis. We all pray for the safety and wellbeing of the people of Mizoram.”