প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পুথান্দুগী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
14 APR 2021 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তামিল নাদুদা লৈবা তামিলগী ইচিল ইনাও অমসুং মালেম শিনবা থুংনা পুথান্দু থৌরমদা মহাক্কী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়: “মতিক লৈরবা তামিলগী চৎনবী অসি ঙান্দুনা লৈরসনু। মসিগী নুঙাইরবা অমসুং শেংলবা নুমিৎ অসিদা, ঐহাক্না মীপুম খুদিংদা অনৌবা চহি অসিনা লাকপা অসিদা মশা মউ ফনা লৈবা, নুঙাই য়াইফবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি”

Prime Minister's Office
PM’s greetings on Puthandu
14 APR 2021 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings on the occasion of Puthandu to Tamil sisters and brothers in Tamil Nadu and across the world.
In a tweet, Shri Modi said: “May the greatness of Tamil Culture keep shining. On this joyous and sacred day, I pray that the new year fills everyone’s life with health, happiness and prosperity.”