প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভিন্ন উৎসৱ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
13 APR 2021 9:16AM by PIB Guwahati
এই উৎসৱসমূহে ভাৰতৰ বৈচিত্ৰ্য আৰু ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ উদ্দীপনা থূপাই প্ৰদৰ্শন কৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজিৰ আৰু পৰৱৰ্তী কেইবাদিন ধৰি উদযাপন কৰিবলগীয়া উৎসৱসমূহৰ উপলক্ষত জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। তেখেতে কয়, “এই উৎসৱসমূহে ভাৰতৰ বৈচিত্ৰ্য আৰু ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ উদ্দীপনা থূপাই প্ৰদৰ্শন কৰিছে।”

Prime Minister's Office
PM greets people on various festivals
13 APR 2021 9:16AM by PIB Delhi
These festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat: PM
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people for the festivals today and over the next few days. He said that “these festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’”