Prime Minister's Office
PM greets people on various festivals
13 APR 2021 9:16AM by PIB Delhi
These festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat: PM
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people for the festivals today and over the next few days. He said that “these festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଭିନ୍ନ ପର୍ବ ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
13 APR 2021 9:16AM by PIB Bhubaneswar
ଏହି ପର୍ବଗୁଡିକ ଭାରତର ବିବିଧତା ଏବଂ “ଏକ ଭାରତ, ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ” ଭାବନାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରୁଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଏବଂ ଆଗାମୀ କିଛି ଦିନରେ ପାଳନ କରାଯିବାକୁ ଥିବା ପର୍ବଗୁଡିକ ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ଏହି ପର୍ବଗୁଡିକ ଭାରତର ବିବିଧତା ଏବଂ “ଏକ ଭାରତ, ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ”ର ଭାବନାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରୁଛି” ।