Prime Minister's Office
PM greets people on various festivals
13 APR 2021 9:16AM by PIB Delhi
These festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat: PM
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people for the festivals today and over the next few days. He said that “these festivals showcase India’s diversity and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা ফেস্তিবেল মখল কয়াগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
13 APR 2021 9:16AM by PIB Imphal
মসিগী ফেস্তিবেল অসিনা ভারতকী দাইবর্সিতি অমসুং ‘এক ভারত, শ্রেস্থা ভারতকী নুঙগী ওইবা ইথিল উৎলি: পি.এম.
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অমসুং লাক্কদৌরিবা নুমিৎ খরনি অসিদা মীয়ামদা ফেস্তিবেলশিং অসিগী য়াইফ পাউজেল পিখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি “মসিগী ফেস্তিবেল অসিনা ভারতকী দাইবর্সিতি অমসুং ‘এক ভারত, শ্রেস্থা ভারতকী নুঙগী ওইবা ইথিল উৎলি”।