প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘বাপু-বংগবন্ধু ডিজিটেল প্ৰদৰ্শনী’ মুকলি কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 MAR 2021 9:35PM by PIB Guwahati
বাংলাদেশলৈ কৰা দুদিনীয়া ভ্ৰমণসূচীৰ অংশ হিচাপে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে বাংলাদেশৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্বেইখ হাছিনাৰ সৈতে যুটীয়া ভাবে ‘বাপু-বংগবন্ধু ডিজিটেল প্ৰদৰ্শনী’ এখন মুকলি কৰে। ‘বাপু’ আৰু ‘বংগবন্ধু’ দুয়োগৰাকীয়েই দক্ষিণ এচীয়াৰ অতিকে বৰেণ্য ব্যক্তিত্ব, যাৰ চিন্তা আৰু কাৰ্মৰাজীয়ে সমগ্ৰ বিশ্বকে প্ৰভাৱিত কৰি আহিছে।
প্ৰদৰ্শনীখনৰ সংগ্ৰহাধ্যক্ষ শ্ৰী বিৰাদ যজ্ঞীকে দুয়োগৰাকী নেতাক অনুষ্ঠান পৰিদৰ্শন কৰোৱায়।

Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates the Bapu-Bangabandhu Digital Exhibition
26 MAR 2021 9:35PM by PIB Delhi
As a part of his two-day visit to Bangladesh, Prime Minister Shri Narendra Modi along with Prime Minister of Bangladesh, Sheikh Hasina jointly inaugurated a Digital exhibition on Bapu and Bangabandhu. Bapu and Bangabandhu are two exemplary personalities from South Asian region, whose thoughts and messages resonate globally.
Shri Birad Yajnik, curator of the exhibition gave tour to the leaders where Sheikh Rehana also joined them.