প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বাপু – বঙ্গবন্ধু দিজীতেল একজিবিসন হৌদোকখ্রে
26 MAR 2021 9:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী নুমিৎ নিনিগী বঙ্গলাদেশ খোঙচৎকী শরুক অমা ওইনা বঙ্গলাদেশকী প্রধান মন্ত্রী শৈখ হাসিনাগা লোয়ননা বাপু অমসুং বঙ্গবন্ধুগী দিজীতেল একজিবিসন হৌদোকখ্রে। বাপু অমসুং বঙ্গবন্ধু অনিমক খা এসিয়াদগী হৌরকপা মখোয়গী ৱাখল্লোলনা মালেম পুম্বদা খঙনরবা তমজনিঙাই ওইরবা শক্নাইবশিংনি।
একজিবিসন অসিবু শেন্নরিবা শ্রী বিরাদ য়াজনিক্না লুচিংবশিং অসিবু লমজিংখি, হায়রিবা অসিদা শৈখ রেহানাশু শরুক য়াখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates the Bapu-Bangabandhu Digital Exhibition
26 MAR 2021 9:35PM by PIB Delhi
As a part of his two-day visit to Bangladesh, Prime Minister Shri Narendra Modi along with Prime Minister of Bangladesh, Sheikh Hasina jointly inaugurated a Digital exhibition on Bapu and Bangabandhu. Bapu and Bangabandhu are two exemplary personalities from South Asian region, whose thoughts and messages resonate globally.
Shri Birad Yajnik, curator of the exhibition gave tour to the leaders where Sheikh Rehana also joined them.