মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রী-মন্দলনা ভারত অমসুং মালদ্বীপকী মরক্তা স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফিয়র্সতা চুংশিন্ননবা এম.ও.য়ু. অমা অয়াবা পীখ্রে
16 MAR 2021 4:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দল মীফমদা স্পোর্স অমসুং য়ুথ এফিয়র্সতা চুংশিন্ননবা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়াগী য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রালয় অমসুং রিবপ্লিক ওফ মালদ্বীপকী য়ুথ, স্পোর্তস অমসুং কম্ম্যুনিতী এম্পাৱরমেন্ত মন্ত্রালয়গী মরক্তা খুৎয়েক পীনখিবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু,) অমগী মতাংদা খঙহনখ্রে। এম.ও.য়ু. অসি ২০২০গী নবেম্বরফা খুৎয়েক পীনখিবনি।
পান্দমশিং
ভারত অমসুং মালদ্বীপকী মরক্তা স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফিয়র্সকী লমদা লৈরিবা বাইলেতরেল এক্সচেঞ্জ প্রোগ্রামশিং অসিনা স্পোর্তস সাইন্স, স্পোর্তস মেদিসিন, কোচিং তেক্নিকশিং, য়ুথ ফেস্তিবেলশিং অমসুং কেম্পশিংদা শরুক য়াবগী লৌশিং অমসুং এক্সপর্তাইস হেনগৎহনবদা মতেং পাংগনি মসিনা মালেমগী ওইবা তোর্নামেন্তশিংদা ঐখোয়গী শান্নরোইশিংগী পর্ফোর্মেন্স হেনগৎহনবা অমদি ভারত অমসুং মালদ্বীপকী মরক্তা লৈরিবা বাইলেরেলগী মরী চেৎশিনহনবা ঙমগনি।
কান্নবশিং
স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফিয়র্সকী লমদা মালদ্বীপকা লোইননা থম্লিবা বাইলেতরেল কোওপরেসন অসিদগী ফংলকপা কান্নবশিং অদু শান্নরোইশিংগী মখোয়গী জাৎ-বীজাৎ, লমদম, ধর্মা অমসুং নুপা নত্ত্রগা নুপী খায়দনা চপ মান্না ফংহনগনি।

Cabinet
Cabinet approves MoU between India and Maldives on Cooperation in Sports and Youth Affairs
16 MAR 2021 4:01PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi, was apprised of a Memorandum of Understanding (MoU) signed between the Ministry of Youth Affairs and Sports of the Republic of India and the Ministry of Youth, Sports and Community Empowerment of the Republic of Maldives for cooperation in Sports and Youth Affairs. The MoU was signed on November, 2020.
Objectives
Bilateral exchange programmes in the field of sports and youth affairs between India and Maldives will help in expanding knowledge and expertise in the area of sports science, sports medicine, coaching techniques, participation in youth festivals and camps which would result in improvement in performance of our sportspersons in international tournaments and strengthening of bilateral relations between India and Maldives.
Benefits
Benefits arising from bilateral cooperation in the field of sports and youth affairs with Maldives would be equally applicable to all sportspersons irrespective or their caste, creed, region, religion and gender.