প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাজযোগীনী দাদী হৃদয় মোহিনী জীৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজযোগীনী দাদী হৃদয় মোহিনী জীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘ৰাজযোগীনী দাদী হৃদয় মোহিনী জীক সামাজিক সৱলীকৰণ আৰু মানুহৰ কষ্ট দূৰ কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অনবদ্য অৱদানৰ বাবে সদায় স্মৰণ কৰা হ’ব। সমগ্ৰ বিশ্বত ব্ৰহ্মকুমাৰী পৰিয়ালৰ বিষয়ে ইতিবাচক বাৰ্তা বিয়পোৱাত তেওঁ গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত মই শোকাভিভূত। ওম শান্তি।’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji will be remembered for her numerous efforts to alleviate human suffering and further societal empowerment. She played a pivotal role in spreading the positive message of the Brahma Kumaris family globally. Anguished by her passing away. Om Shanti."