ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜଯୋଗିନୀ ଦାଦି ହୃଦୟ ମୋହିନୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Bhubaneswar
ରାଜଯୋଗିନୀ ଦାଦି ହୃଦୟ ମୋହିନୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ମଣିଷର ଦୁଃଖ ଦୂର କରିବା ତଥା ସାମାଜିକ ସଶକ୍ତିକରଣ ଦିଗରେ ରାଜଯୋଗିନୀ ଦାଦି ହୃଦୟ ମୋହିନୀଙ୍କର ଅନେକ ଉଦ୍ୟମ ରହିଛି, ଯେଉଁଥିପାଇଁ ସେ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ । ବ୍ରହ୍ମ କୁମାରୀ ପରିବାରର ସକରାତ୍ମକ ବାର୍ତ୍ତା ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ପ୍ରସାର କରିବାରେ ସେ ପ୍ରମୁଖ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ନିଧନରେ ମୁଁ ମର୍ମାହତ । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji will be remembered for her numerous efforts to alleviate human suffering and further societal empowerment. She played a pivotal role in spreading the positive message of the Brahma Kumaris family globally. Anguished by her passing away. Om Shanti."