প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজয়োগীনী দাদী হ্রদয় মোহিনীজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজয়োগীনী দাদী হ্রদয় মোহিনীজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “রাজয়োগীনী দাদী হ্রদয় মোহিনিজীবু মহাক্না মীওইবা জাতিগী অৱাবা কোকহন্নবা অমসুং মখা তানা খুন্নাই অসি চাউখৎনবা মহাক্না মশিং থিঙমদনা হোৎনরমখিবশিং অদুগীদমক নীংশিংনহৌরগনি। মহাক্না মালেম শিনবা থুংনা ব্রহ্মা কুমারিশিংগী অফবা পাউজেল শন্দোকপদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji
11 MAR 2021 6:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Rajyogini Dadi Hriday Mohini Ji will be remembered for her numerous efforts to alleviate human suffering and further societal empowerment. She played a pivotal role in spreading the positive message of the Brahma Kumaris family globally. Anguished by her passing away. Om Shanti."