হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
মালেমগী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইদুনা ভারতকী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭%গী ময়াদা লৈখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি. ৩১গী এক্তিব কেসশিং ৫,০০০দগী তাখ্রে
কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেনিফিসরী লাখ ২৩.৫ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
28 JAN 2021 11:02AM by PIB Imphal
পুন্না ফগৎলকপশিং লেপ্পা লৈতনা ৱাংখৎলকপগা লোইননা ভারতকী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭%গী ময়া য়ৌখ্রে। ভারতকী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মালেমগী ওইনা খ্বাইদগী ওইবা অমা ওইখ্রে।
মীওই ১,০৩,৭৩,৬০৬ নাবা ফগৎখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৩০১ নাবা ফগৎতুনা দিসচার্জ তৌখ্রে।
ভারতকী অপুনবা এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি লাখ ১.৭৫ (১,৭৩,৭৪০) দগী হন্থখ্রে। হোজিক এক্তিব কেসলোদ অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী ১.৬২% খক্তা ওইরে।
লৈবাক অসিগী এক্তিব কেসশিং হন্থবগী লৈরিবা মওং অসি ঙাক্না চৎতুনা রাজ্য/য়ু.তি. ৩১ গী এক্তিব কেসশিং অসি ৫,০০০দগী তানা রেকোর্দ তৌখ্রে।
এক্তিব কেসশিংগী ৭৮%দি রাজ্য মঙা মদুদি কেরেলা, মহারাস্ত্র, উত্তর প্রদেশ, কর্নাতকা অমসুং ৱেস্ত বেঙ্গলদগী ওইখ্রে।
জনুৱারী ২৮গী অয়ুক পুং ৭:৩০ ফাওবদা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসন এক্সর্সাইসকী মখাদা বেনিফিসরী লাখ ২৩.৫ (২৩,৫৫,৯৭৯) বেক্সিন কাপখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা সেসন ৬,১০২দা মীওই ৩,২৬,৪৯৯ বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন ৪২,৬৭৪ পাঙথোকখ্রে।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
তিকা থাখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২,৩৮৫
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৬৩,৭২৭
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৭,৩০৭
৪
অসাম
১৯,৯৪৫
৫
বিহার
৮৯,০৭৪
৬
চান্দিগর
২,৩৫৫
৭
ছত্তিসগর
৫১,৬৪৭
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৩৪৫
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৩২০
১০
দিল্লী
৩৯,৭৬৪
১১
গোৱা
২,৩১১
১২
গুজরাত
৯৪,৫২৪
১৩
হরিয়ানা
১,০৯,৭৮২
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১৪,০৫৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১৬,৩৩১
১৬
ঝার্খন্দ
২৪,০২০
১৭
কর্নাতকা
২,৬৭,৮১১
১৮
কেরেলা
৮২,৯৭০
১৯
লদাখ
৮১৮
২০
লক্ষদীপ
৭৪৬
২১
মধ্য প্রদেশ
১,৩১,৬৭৯
২২
মহারাস্ত্র
১,৭৯,৫০৯
২৩
মনিপুর
২,৮৫৫
২৪
মেঘালয়
৩,২৪৯
২৫
মিজোরাম
৬,১৪২
২৬
নাগালেন্দ
৩,৯৭৩
২৭
ওরিশা
১,৭৮,২২৭
২৮
পুদুচেরী
১,৮১৩
২৯
পঞ্জাব
৪৪,৭০৮
৩০
রাজস্থান
২,৩৭,১৩৭
৩১
সিক্কিম
১,৩২০
৩২
তামিল নাদু
৮২,০৩৯
৩৩
তেলঙ্গনা
১,৩০,৪২৫
৩৪
ত্রিপুরা
১৯,৬৯৮
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১,২৩,৭৬১
৩৬
উত্তরাখন্দ
১৪,৬৯০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
১,৫৮,১৯৩
৩৮
অরোপ্পশিং
৪৬,৩২৫
অপুনবা
২৩,৫৫,৯৭৯
অনৌবা কেসশিংগী ৭৭.৮৪% দি রাজ্য/য়ু.তি. ৯দগী ওইখ্রে।
াকেস ৫,০০৬ নৌনা ফগৎখিবগা লোইননা কেরেলানা নোংমা খক্তদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎপগী রিপোর্ত তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ২৫৫৬ নাবা ফগৎখি মতুংদা মীওই ৯৪৪গা লোইননা কর্নাতকানা মতুং ইন্নখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেস ১১,৬৬৬ রেজিস্তর তৌখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮১.৯৬%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬দগী ওইখ্রে।
কেরেলানা নুংতিগী ওইনা থেংনবা কেস ৫,৬৫৯গা লোইননা মশিং খ্বাইদগী ৱাংনা মখা তানা রিপোর্ত তৌখ্রে। মসিগী মতুংদা ২,১৭১গা লোইননা মহারাস্ত্র লৈরি অমরোমদা তামিল নাদুদা অনৌবা কেস ৫১২ রিপোর্ত তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা শীখিবা ১২৩ রেকোর্দ তৌখি।
নৌনা শীখিবা অসিদগী ৭৫.৬১% দি রাজ্য/য়ু.তি. তরেৎতগী ওইখ্রে। মহারাস্ত্রদা খ্বাইদগী য়াম্না শীখি (৩২)। কেরেলাদা শীখিবা ২০ অমসুং পঞ্জাবতা ১০গা লোইননা মতুং ইন্নখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
One of the highest globally, India’s Recovery Rate now nearly 97%
31 States/UTs with less than 5,000 Active Cases
More than 23.5 lakh beneficiaries vaccinated against COVID19
28 JAN 2021 11:02AM by PIB Delhi
With a consistent rise in cumulative recoveries, India’s Recovery Rate has reached nearly 97%. India’s recovery rate is one of the highest globally.
1,03,73,606 people have recovered. 14,301 patients have recovered and discharged in the last 24 hours.
India’s total Active Caseload has dropped to less than 1.75 lakh (1,73,740) today. The active caseload now consists of just 1.62% of India’s total Positive Cases.
Following the national trend of sustained decline in active cases, 31 States/UTs have recorded less than 5,000 Active Cases.
78% of the active cases are concentrated in five states viz. Kerala, Maharashtra, Uttar Pradesh, Karnataka and West Bengal.
As on 28th January, 2021, till 7:30 AM, more than 23.5 lakh (23,55,979) beneficiaries have received the vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
In the last 24 hours, 3,26,499 people were vaccinated across 6,102 sessions. 42,674 sessions have been conducted so far.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2,385
2
Andhra Pradesh
1,63,727
3
Arunachal Pradesh
7,307
4
Assam
19,945
5
Bihar
89,074
6
Chandigarh
2,355
7
Chhattisgarh
51,647
8
Dadra & Nagar Haveli
345
9
Daman & Diu
320
10
Delhi
39,764
11
Goa
2,311
12
Gujarat
94,524
13
Haryana
1,09,782
14
Himachal Pradesh
14,054
15
Jammu & Kashmir
16,331
16
Jharkhand
24,020
17
Karnataka
2,67,811
18
Kerala
82,970
19
Ladakh
818
20
Lakshadweep
746
21
Madhya Pradesh
1,31,679
22
Maharashtra
1,79,509
23
Manipur
2,855
24
Meghalaya
3,249
25
Mizoram
6,142
26
Nagaland
3,973
27
Odisha
1,78,227
28
Puducherry
1,813
29
Punjab
44,708
30
Rajasthan
2,37,137
31
Sikkim
1,320
32
Tamil Nadu
82,039
33
Telangana
1,30,425
34
Tripura
19,698
35
Uttar Pradesh
1,23,761
36
Uttarakhand
14,690
37
West Bengal
1,58,193
38
Miscellaneous
46,325
Total
23,55,979
77.84% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 7 States/UTs.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 5,006 newly recovered cases. 2,556 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 944 in Karnataka.
11,666 daily new cases registered in the last 24 hours.
81.96% of the new cases are from 6 States and UTs.
Kerala continues to report the highest daily new cases at 5,659. It is followed by Maharashtra with 2,171, while Tamil Nadu reported 512 new cases.
123 deaths recorded in the last 24 hours.
Seven States/UTs account for 75.61% of the new deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (32). Kerala follows with 20 daily deaths and Punjab with 10.