Prime Minister's Office
PM congratulates Ms. Kamala Harris on assumption of office
21 JAN 2021 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ms. Kamala Harris on assumption of office as Vice President of the United States of America.
In a tweet, the Prime Minister said "Congratulations to @KamalaHarris on being sworn-in as @VP. It is a historic occasion. Looking forward to interacting with her to make India-USA relations more robust. The India-USA partnership is beneficial for our planet."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রীমতী কমালা হরিসপু ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 JAN 2021 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রীমতী কমালা হরিসপু য়ুনাইতেৎ স্তেতস ওফ আমেরিকাগী ভাইস প্রসিদেন্ত ওইনা ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “@কমালা হরিসনা @ভি.পি. ওইনা ৱাশক লৌবা অসিদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসি পুৱারী ওইহৌরগদবা থৌদোক অমনি। মহাক্কা উন্নদুনা ইন্দিয়া-য়ু.এস.এ.গী মরী মপাঙ্গল হেন্না কনখৎনবা ঙাইদুনা লৈরি। ইন্দিয়া-য়ু.এস.এ.গী মরী লৈনবা অসি ঐখোয়গী গ্রহ অসিগী কানবনি”।