প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
19 JAN 2021 1:46PM by PIB Guwahati
অষ্ট্ৰেলিয়াত ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলটোৰ সফলতাৰ বাবে তেওঁলোকক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনাইছে।
"অষ্ট্ৰেলিয়াত ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলটোৰ সফলতাত আমি সকলো আনন্দিত হৈছো। তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ শক্তি আৰু আৱেগ আছিল সৰ্বত্ৰ দৃশ্যমান। সেয়া আছিল তেওঁলোকৰ প্ৰধান অভিপ্ৰায়, অসাধাৰণ দৃঢ়তা আৰু সংকল্প। দলটোক অভিনন্দন! আপোনালোকৰ ভৱিষ্যৎ কাৰ্যপন্থাৰ বাবে শুভ কামনা যাছিলো", প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team
19 JAN 2021 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Cricket Team for their success in Australia.
"We are all overjoyed at the success of the Indian Cricket Team in Australia. Their remarkable energy and passion was visible throughout. So was their stellar intent, remarkable grit and determination. Congratulations to the team! Best wishes for your future endeavours", the Prime Minister said.