Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team
19 JAN 2021 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Cricket Team for their success in Australia.
"We are all overjoyed at the success of the Indian Cricket Team in Australia. Their remarkable energy and passion was visible throughout. So was their stellar intent, remarkable grit and determination. Congratulations to the team! Best wishes for your future endeavours", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
19 JAN 2021 1:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীম্বু মখোয়না ওস্ত্রেলিয়াগী খোংচৎ মায় পাক্লকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ওস্ত্রেলিয়াদা ভারতকী ক্রিকেৎ তীম্না মায় পাক্লকপদা ঐখোয় পুম্নমক নুংঙাইবা ফাওই। মসিদা নীংশিংনীংঙাই ওইরবা ইনর্জী অমসুং পেসন অদু পুম্নমক্তা উবা ফংখি। মদু মখোয়গী অচেৎপা পান্দম অমদি শিংথানীংঙাই ওইরবা থৌনা অমসুং অচেৎপা পুকচেল অদুনা মরম ওইদুননি। তীমদা ঐগী নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! নখোয়গী তুংলমচৎকী মায় পাকপশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পাউজেল পীজরি।”