প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তিৰুবল্লুবৰ দিৱসত পূজনীয় তিৰুবল্লুবৰলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰণিপাত
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Guwahati
তিৰুবল্লুবৰ দিৱসত পূজনীয় তিৰুবল্লুবৰলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় "তিৰুবল্লুবৰ দিৱসত পূজনীয় তিৰুবল্লুবৰলৈ মই শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিলো। তেওঁৰ ভাৱনা আৰু কৰ্মই অপৰিসীম জ্ঞান তথা একেদৰে পাণ্ডিত্যৰ আভাস দিয়ে যাৰ জৰিয়তে তেওঁ ধন্য হৈছিল। তেওঁৰ আদৰ্শৰাজিৰে সকলো প্ৰজন্মৰ লোকেই ইতিবাচকভাৱে প্ৰভাৱিত হৈ আহিছে। মই সমগ্ৰ ভাৰতৰ যুৱ-সমাজক তিৰুক্কুৰল পঢ়িবলৈ আহ্বান জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM bows to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has bowed to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day.
In a tweet, the Prime Minister said "I bow to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day. His thoughts and works reflect the immense knowledge as well as wisdom he was blessed with. People across generations have been positively impacted by his ideals. I urge more youngsters across India to read the Kural."