প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তিরুৱল্লুৱর নুমীত্তা প্রধান মন্ত্রীনা ইকাই খুম্ননিংঙাইগী মশক ওইরবা তিরুৱল্লুৱরদা কোক নোন্না ইকাই খুম্নবা উৎপা
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Imphal
তিরুৱল্লুৱর নুমীত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকাই খুম্ননিংঙাইগী মশক ওইরবা তিরুৱল্লুৱরদা কোক নোন্না ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি, ঐহাক্না তিরুৱল্লুৱর নুমিত্তা ইকাই খুম্ননিংঙাই ওইরবা তিরুৱল্লুৱরগী মফমদা ইকোক নোন্না ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী ৱাখল্লোন অমদি থবকশিংদা ৱাখল-লৌশিংগী মঙাল ফংবগা লোয়ন-লোয়ননা লৌশিং-জ্ঞানগী থৌজালনা য়োম্লবা মীশক অমনি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা মীরোল কয়াদা অফবা ইথীল পীরি। ঐহাক্না ভারতকী নহা ওইরিবা কয়াশিংদা মহাক্কী কুরাল পানবা ৱাফম থমজরি"

Prime Minister's Office
PM bows to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has bowed to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day.
In a tweet, the Prime Minister said "I bow to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day. His thoughts and works reflect the immense knowledge as well as wisdom he was blessed with. People across generations have been positively impacted by his ideals. I urge more youngsters across India to read the Kural."