ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦ୍ୱିତୀୟ ଯୁବ ସଂସଦ ମହୋତ୍ସବର ବିଜେତା ଓ ଫାଇନାଲ ପ୍ୟାନେଲିଷ୍ଟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ସମସ୍ତ ଅଭିଭାଷଣକୁ ଟୁଇଟ୍ କରି ସଫଳ ଯୁବ ପ୍ରତିଯୋଗୀଙ୍କୁ ସମ୍ମାନିତ କଲେ
12 JAN 2021 10:00PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦ୍ୱିତୀୟ ଯୁବ ସଂସଦ ମହୋତ୍ସବର ବିଜେତା ଓ ଫାଇନାଲ ପ୍ୟାନେଲିଷ୍ଟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସ ମାଧ୍ୟମରେ ସମାରୋହରେ ଉଦବୋଧନ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଆଜି ହୋଇଥିବା ଆପଣମାନଙ୍କର ଆଲୋଚନା ଏବଂ ବିଚାରବିମର୍ଶ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ । ଆପଣମାନଙ୍କର ଭାଷଣ ମୁଁ ଶୁଣିଥିଲି, ଏହି ସମୟରେ ମୋ ମନରେ ଏକ ବିଚାର ଉତ୍ପନ୍ନ ହେଲା ଏବଂ ମୁଁ ଏହି ନିଷ୍ପତ୍ତି ନେଲି ଯେ କେବଳ ତିନି ଜଣ ବିଜେତାମାନଙ୍କର ନୁହନ୍ତି, ବରଂ ଭାଷଣର ରେକର୍ଡ ମିଳିବା ପରେ ସମସ୍ତ ଫାଇନାଲିଷ୍ଟଙ୍କର ଅଭିଭାଷଣକୁ ନିଜର ଟୁଇଟର ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲରୁ ଟୁଇଟ୍ କରିବି ।”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ ନିମ୍ନରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଛି ।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the winners and final panelists of the second National Youth Parliament Festival
Celebrates the young achievers by tweeting all the speeches
12 JAN 2021 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the winners and final panelists of the second National Youth Parliament Festival. Addressing the event via video conference, The Prime Minister had said “your dialogue and deliberations today are very important. As I was hearing you speak, a thought came to me and I decided that I will tweet your presentations from my twitter handle, not just you three winners but, if recorded material is available, I will tweet the speeches of all those who were on the final panel yesterday.”
The Prime Minister’s tweets may be seen below.