প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অনিশুবা নেস্নেল য়ুথ পার্লিয়ামেন্ত ফেস্তিবেলগী মাই পাক্লবা অমসুং ফাইনেল পেনেলিস্তশিংবু থাগৎখ্রে
12 JAN 2021 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনিশুবা নেস্নেল য়ুথ পার্লিয়ামেন্ত ফেস্তিবেলগী মাই পাক্লবা অমসুং ফাইনেল পেনেলিস্তশিংবু থাগৎখ্রে। থৌরম অদুগু ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ৱা ঙাংলদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "অদোমগী দাইলোগ অমসুং থমখিবা ৱাফমশিং য়াম্না মরুওইবা ঙাক্তনি। অদোম অদোম্না ফোংদোক্লিবশিং তাবদা ঐঙোন্দা ৱাখল্লোন অমা লাকখি অমসুং ঐহাক্না অদোম অদোম্না ফোংদোকখিবশিং অদুবু ঐহাক্কী ত্বিত্তর হেন্দলদগী ত্বীৎ তৌগনি, হায়রিবসি মাই পাক্লবা অহুমদুতা নত্তে, করিগুম্বা রেকোর্দ তৌহৌবা লৈরবদি ঐহাক্না ঙরাংগী ফাইনেল পেনেলদা ফোংদোকখিবা পুম্নমক ত্বীৎ তৌগনি।"
প্রধান মন্ত্রীগী ত্বীৎ অদু মখাগীশিং অসিদসু উবীগনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the winners and final panelists of the second National Youth Parliament Festival
Celebrates the young achievers by tweeting all the speeches
12 JAN 2021 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the winners and final panelists of the second National Youth Parliament Festival. Addressing the event via video conference, The Prime Minister had said “your dialogue and deliberations today are very important. As I was hearing you speak, a thought came to me and I decided that I will tweet your presentations from my twitter handle, not just you three winners but, if recorded material is available, I will tweet the speeches of all those who were on the final panel yesterday.”
The Prime Minister’s tweets may be seen below.