প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী মন্নতু পদ্মনাভনগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
02 JAN 2021 8:05PM by PIB Imphal
শ্রী মন্নতু পদ্মনাভনগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্র।
তুইত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি “ মীয়ামগী য়াইফনবা, খুন্নাইগী অচুম্বা পুরক্নবা অমসুং কলচর হিঙ্গৎনবা মাইকৈদা মহাক্না মাংজিল থানা পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক তুংগী মীরোলশিংনা শ্রী মন্নতু পদ্মনাভন থাগৎকনি। অতোপ্পশিংগী য়াইফনবা মহাক্কী পুন্সি মপুংফানা কৎথোকখি। মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ঐনা মহাক্কী মফমদা ঐগী ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Sri Mannathu Padmanabhan on his jayanti
02 JAN 2021 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sri Mannathu Padmanabhan Ji on his jayanti.
In a tweet Shri Modi said "Generations to come will be grateful to Sri Mannathu Padmanabhan Ji for his pioneering contribution towards community service, social justice and cultural regeneration. His was a life fully devoted to the betterment of others. I pay my humblest tributes to him on his Jayanti."