ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
৫১শুবা আই.এফ.এফ.আই.গী মিদিয়া রেজিস্ত্রেসন হৌরে
ওন্লাইন্দা শরুক য়াবা পুক্নিং থৌগৎলি
30 DEC 2020 11:13AM by PIB Imphal
গোৱাদা জনুৱারী ১৬তগী ২৪, ২০২১ ফাওবা পাঙথোক্কদৌরিবা ৫১শুবা ইন্তরনেসনেল ফিল্ম ফেস্তিবেল ওফ ইন্দিয়াদা শরুক য়ানিংবা মিদিয়া দেলিগেতশিংগী রেজিস্ত্রেসন হৌখ্রে‍।
কোবিদ-১৯ লাইচৎনা মরম ওইরগা ৫১শুবা আই.এফ.এফ.আই. অসি হাইব্রিদ মওংদা পাঙথোক্কদৌরি‍।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা চৎন-পথাপশিং ঙাক্নবগীদমক গোৱাদা পাঙথোক্কদৌরিবা থৌরমসিবু হকথেংননা কভর তৌগদৌরিবা মিদিয়াগী মীওই মশিং হান্নদগী য়াম্না হন্থহল্লগনি‍।
থৌরমসিবু হকথেংননা শরুক য়ানিংবা মিদিয়াগী মীওইশিংনা লিঙ্ক: https://my.iffigoa.org/extranet/media/ অসিদা মখোয় মশানা রেজিস্তর তৌবা য়াগনি‍।
এপ্লিকান্ত অদু জনুৱারী ১, ২০২০দা মশাগী চহী ২১গী মথক্তা লৈবা ওইগদবনি অমদি আই.এফ.এফ.আই.গুম্বা অচৌবা মালেমগী ওইবা ফিল্ম ফেস্তিভেল য়ামদ্রবদা চহী অহুম কভর তৌবগী শিন্ফমগী এক্সপিরিএন্স লৈগদবনি‍। মিদিয়া এক্রেদিতেসন পি.আই.বি.গী প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনেরেলনা অয়াবা পীরগা চৎন-পথাপকী মতুং ইন্না পীগনি‍।
রেজিস্ত্রেসন অসি জনুৱারী ১০, ২০২১গী অহিং নোংয়াইদা লোইশিনগনি‍।
<><><>
ওনলাইন্দা শরুক য়াবগী তাঞ্জা
ফেস্তিবেল অসি ভর্চুএল ওইনা শরুক য়াবগী তাঞ্জা লৈগনি‍। ফিল্ম স্ক্রিনিং কয়া অমদি ওনলাইন্দা তৌগনি‍।
পি.আই.বি.না পাঙথোক্কদবা আই.এফ.এফ.আই.গী পাউগী মীফম খুদিংমক পি.আই.বি.গী য়ুত্যুব চেনেল youtube.com/pibindia দা লাইব স্ত্রীম তৌগনি অমদি পাউমীশিংনা ওনলাইন্দা ৱাহং হংবগী খুদোংচাবা লৈগনি‍।
ওনলাইন্দা শরুক য়াবগী মপুং ফাবা ৱারোল মতমগী মতুং ইন্না লাউথোরক্কনি‍।

Ministry of Information & Broadcasting
Media Registration for 51st IFFI Opens
30 DEC 2020 11:13AM by PIB Mumbai
Panaji-Mumbai-New Delhi, 30 December 2020
Registrations have commenced for media delegates desirous of attending the 51st edition of the International Film Festival of India, being held in Goa during (between) January 16 – 24, 2021.
Due to the ongoing COVID-19 pandemic, the 51st IFFI will be held in a hybrid fashion.
To maintain COVID-19 related protocols, the number of media persons being accredited for physically covering the festival in Goa will be much less than usual.
Interested media persons who need to attend the festival in person may register themselves at this link: https://my.iffigoa.org/extranet/media/ .
Applicants should be above 21 years of age as on 1st January 2020 and should have professional experience of covering major International Film Festivals such as IFFI for a minimum of three years. Media accreditation shall be granted as per the guidelines approved by Principal Director General, PIB.
Registrations close by midnight of 10th January, 2021.
<><><>
Opportunity for online participation
There will be opportunities to attend festival-related activities virtually. A number of film screenings will be online.
All IFFI press conferences held by PIB will be live-streamed on PIB’s YouTube Channel youtube.com/pibindia and there will be provision for journalists to ask questions online.
Complete details of online participation will be announced in due course.