প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইস্বাতিনীগী প্রধান মন্ত্রী অম্ব্রোস মান্দবুলো দলামিনীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইস্বাতিনী নীংথৌ লৈবাক্কী প্রধান মন্ত্রী অম্ব্রোস মান্দবুলো দলামিনীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “প্রধান মন্ত্রী অম্ব্রোস মান্দবুলোনা লৈখিদবদা ইস্বাতিনী নীংথৌ লৈবাক্কী মীয়াম অমসুং সরকারগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Eswatini Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ambrose Mandvulo Dlamini, Prime Minister of the Kingdom of Eswatini.
In a tweet, the Prime Minister said, "My deepest condolences to the Government and people of the Kingdom of Eswatini for the tragic demise of Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini. Our prayers and thoughts are with the bereaved family."