ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୱାତିନି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆମ୍ବ୍ରୋସ ମାଣ୍ଡଭୁଲୋ ଡ୍ଲାମିନିଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୱାତିନି ସାମ୍ରାଜ୍ୟର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆମ୍ବ୍ରୋସ ମାଣ୍ଡଭୁଲୋ ଡ୍ଲାମିନିଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆମ୍ବ୍ରୋସ ମାଣ୍ଡଭୁଲୋ ଡ୍ଲାମିନିଙ୍କ ଦୁଃଖଦ ମୃତ୍ୟୁ ପାଇଁ ଏସୱାତିନି ସରକାର ଏବଂ ସେଠାକାର ଲୋକଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ଗଭୀର ସମବେଦନା । ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ପରିବାର ସହ ଆମର ପ୍ରାର୍ଥନା ଓ ସମବେଦନା ରହିଛି ।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Eswatini Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ambrose Mandvulo Dlamini, Prime Minister of the Kingdom of Eswatini.
In a tweet, the Prime Minister said, "My deepest condolences to the Government and people of the Kingdom of Eswatini for the tragic demise of Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini. Our prayers and thoughts are with the bereaved family."