প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইচোৱাতিনিৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এমব্ৰ’ছ মেণ্ডভুল’ ডল্মিনিৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Guwahati
ইচোৱাতিনিৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এমব্ৰ’ছ মেণ্ডভুল’ ডল্মিনিৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "প্ৰধানমন্ত্ৰী এমব্ৰ’ছ মেণ্ডভুল’ ডল্মিনিৰ মৰ্মান্তিক বিয়োগত ইচোৱাতিনিৰ চৰকাৰ আৰু জনসাধাৰণলৈ গভীৰ সমবেদনা জনাইছো। শোকাহত পৰিয়ালৰ সৈতে আমাৰ প্ৰাৰ্থনা আৰু মনন আছে।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Eswatini Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini
15 DEC 2020 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ambrose Mandvulo Dlamini, Prime Minister of the Kingdom of Eswatini.
In a tweet, the Prime Minister said, "My deepest condolences to the Government and people of the Kingdom of Eswatini for the tragic demise of Prime Minister Ambrose Mandvulo Dlamini. Our prayers and thoughts are with the bereaved family."