প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিশেম্বর ১১দা ইন্তরনেসনেল ভারতি ফেস্তিবেল,২০২০দা প্রধান মন্ত্রী ৱা ঙাংগনি
09 DEC 2020 9:54PM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা দিশেম্বর ১১,২০২০গী নুংথিল পুং ০৪:৩০দা ইন্তরনেসনেল ভারতি ফেস্তিবেল,২০২০দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ৱা ঙাংগনি। চহি অসিগী ওইনা ফেস্তিবেল অসি ভর্চুএল ওইনা পাংথোক্লগনি অমসুং লৈবাক অসিগী অমসুং মালেমগী লৈবাক কয়াগী কবিশিং অমসুং কলাকারশিং শরুক য়াগনি। ফেস্তিবেল অসি মহাকবি সুব্রামান্যা ভারতিগী ১৩৮সুবা মপোক কুমওন থৌরম পাংথোক্নবা বনাবিল কলচরেল সেন্তরনা শীনবনি।

Prime Minister's Office
PM to address International Bharati Festival, 2020 on December 11
09 DEC 2020 9:54PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the International Bharati Festival, 2020 on December 11, 2020 at 04:30 PM via video conferencing. This year the festival is being organised in virtual mode and will see participation of several national and international poets and artists. The festival is being organised by Vanavil Cultural Centre to celebrate the 138th birth anniversary of Mahakavi Subramanya Bharati