ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କୃତଜ୍ଞତା
07 DEC 2020 11:32AM by PIB Bhubaneswar
ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେନା ବାହିନୀଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି।
ଏକ ଟ୍ବିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ଆମ ସେନା ବାହିନୀ ଓ ତାଙ୍କ ପରିବାରଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜ୍ଞାପନ କରିବାର ଗୋଟିଏ ଅବସର। ଦେଶ ତାଙ୍କ ସାହସିକତା ଏବଂ ନିସ୍ଵାର୍ଥପର ବଳିଦାନ ପାଇଁ ଗୌରବାନ୍ଵିତ।
ସେନା ବାହିନୀର କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ଯୋଗଦାନ ଦିଅନ୍ତୁ । ଏହା ଆମର ସାହସୀ ଯବାନ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାରଙ୍କୁ ସହାୟକ ହେବ । ”

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Armed Forces on Flag Day
07 DEC 2020 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to the Armed Forces on Flag Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Armed Forces Flag Day is a day to express gratitude to our armed forces and their families. India is proud of their heroic service and selfless sacrifice.
Do contribute towards the welfare of our forces. This gesture will help so many of our brave personnel and their families."