প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্লেগ দেদা আর্ম ফোর্সেসকী মফমদা তৌবীমল খংবা উৎখ্রে
07 DEC 2020 11:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্লেগ দেদা আর্ম ফোর্সেসকী মফমদা তৌবীমল খংবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “আর্ম ফোর্সেস ফ্লেগ দে অসি ঐখোয়গী আর্ম ফোর্সেস অমসুং মখোয়গী ইমুং মনুংদা তৌবীমল খংবা উৎনবা নুমীৎ অমনি। ভারতনা মখোয়গী থৌনা ফরবা থৌদাং অমসুং ওইজবা থিদবা কত্থোকপগী চাউথোকচরি।
ঐখোয়গী ফোর্সশিংগী য়াইফ-থৌরাংগী মায়কৈদা শরুক য়াবিয়ু। মসিগী তৌবীমল খংবা উৎপা অসিনা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা পর্সনেলশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং মনুং কয়াদা মতেং ওইরগনি।”

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Armed Forces on Flag Day
07 DEC 2020 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to the Armed Forces on Flag Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Armed Forces Flag Day is a day to express gratitude to our armed forces and their families. India is proud of their heroic service and selfless sacrifice.
Do contribute towards the welfare of our forces. This gesture will help so many of our brave personnel and their families."