প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী মীমান্নদ্রবা মীওইশিংগী নুমিত্তা পীবা পি.এম.গী পাউজেল
03 DEC 2020 10:05AM by PIB Imphal
মালেমগী মীমান্নদ্রবা মীওইশিংগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি,
“চহী অসিগী য়ুনাইতেদ নেসন্সকী হীরম ওইরিবা “অমুক হন্না অফবা মওংদা শেমগৎপা: মীমান্নদ্রবাশিং য়াওরবা, খুদোংচাবা ফংবা য়াবা অমদি তুং কোইগদবা কোবিদ-১৯ মতুংগী মালেমগী মায়কৈদা” হায়বসিগা চাননা ঐখোয়গী মীমান্নদ্রবা ইচিল ইনাউশিংদা খুদোংচাবা ফংহন্নবা অমদি মখোয়গী এসেসিবিলিতী ফগৎহন্নবা ঐখোয় পুন্না মখা তানা হোৎনমিন্নখিসি‍।
অখাঙ কনবা অমদি মপাঙ্গল কল্লবা মীমান্নদ্রবা মীওইশিংনা ঐখোয়গী পুক্নিং থৌগৎলি‍। এসেসিবল ইন্দিয়া থৌরাংগী মখাদা ঐখোয়গী মীমান্নদ্রবা ইচিল ইনাউশিংগী পুন্সিদা অফবা অহোংবা অমা ফংহন্নবগীদমক য়াম্লবা থৌরাং কয়া লৌখৎখ্রে”‍।

Prime Minister's Office
PM’s message on International Day of Persons with Disabilities
03 DEC 2020 10:05AM by PIB Delhi
On the International Day of Persons with Disabilities, Prime Minister Narendra Modi said,
“In line with the year’s United Nation’s theme of “Building Back Better: toward a disability-inclusive, accessible and sustainable post COVID-19 World”, let us collectively keep working towards ensuring opportunity and improving accessibility for our Divyang sisters and brothers.
The resilience and fortitude of persons with disabilities inspires us. Under the Accessible India initiative, numerous measures have been taken that ensure there is a positive change in the lives of our Divyang sisters and brothers”.