প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা বি.এস.এফ.কী রাইজিং দেদা বি.এস.এফ.কী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
01 DEC 2020 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বি.এস.এফ.কী রাইজিং দেনা লাকপদা বি.এস.এফ.কী মীয়াম অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “@বি.এস.এফ.-ইন্দিয়াগী মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংদা মখোয়গী অখন্নবা থৌরম রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। বি.এস.এফ.না লৈবাক অসিবু কন্নবা অমসুং মহৌশাগী ওইবা অমাং-অতা থোক্লকপদা মীয়ামগী মতেং পাংনবগীদমক্তা মখোয়গী কমিৎমেন্ত অদুদা থাজবা থমদুনা মশাবু থৌনা ফবা লান্মী অমা ওইনা মশক তাক্লি। ভারতনা বি.এস.এফ.কীদমক চাউথোকচরি!”

Prime Minister's Office
PM greets BSF personnel on BSF's Raising Day
01 DEC 2020 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel and their families on the occasion of BSF's Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Best wishes to all @BSF_India personnel and their families on the special occasion of their Raising Day. BSF has distinguished itself as a valorous force, unwavering in their commitment to protect the nation and assist citizens during natural calamities. India is proud of BSF!"