প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লাচিৎ দিৱস্তা লাচিৎ বরফুকনবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
24 NOV 2020 2:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লাচিৎ দিৱস্তা লাচিৎ বরফুকনবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি “লাচিৎ দিৱসকী অখন্নবা থৌরমদা ঐখোয়না থৌনা ফরবা লাচিৎ বরফুকনবু ইকোক নোন্না খুরুমজরি। মহাক অসি অসামগী তোপ-তোপ্পা নাৎ ঙাক্নবা হোৎনবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখিবা শীংথানিংঙাই ওইরবা লুচিংবা অমসুং লালোং য়াৎপা হৈবা মীওই অমনি। মহাক্না লায়রবা অমসুং শোত্থরবশিংবু থৌনা হাপ্নবা কন্না হোৎনখি।”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Lachit Borphukan on Lachit Diwas
24 NOV 2020 2:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Lachit Borphukan on Lachit Diwas today.
In a tweet, the Prime Minister said “on the special occasion of Lachit Diwas, we bow to the courageous Lachit Borphukan. He was an outstanding leader and strategist, who played a pivotal role in protecting the unique culture of Assam. He also worked extensively towards empowering the poor and downtrodden.”