Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Assam CM Shri Tarun Gogoi
23 NOV 2020 6:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Chief Minister of Assam, Shri Tarun Gogoi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Tarun Gogoi Ji was a popular leader and a veteran administrator, who had years of political experience in Assam as well as the Centre. Anguished by his passing away. My thoughts are with his family and supporters in this hour of sadness. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসমৰ প্ৰাক্তন মুখ্য মন্ত্ৰী শ্ৰী তৰুণ গগৈৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
23 NOV 2020 6:32PM by PIB Guwahati
অসমৰ প্ৰাক্তন মুখ্য মন্ত্ৰী শ্ৰী তৰুণ গগৈৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্ৰী তৰুণ গগৈ জী এগৰাকী জনপ্ৰিয় নেতা আছিল, তেওঁ এগৰাকী পৰিপক্ক প্ৰশাসক আছিল, যাৰ অসম তথা কেন্দ্ৰত বহু বছৰ জোৰা ৰাজনৈতিক অভিজ্ঞতা আছিল। তেওঁৰ মৃত্যুৱে ব্যথিত কৰিছে। সন্তাপৰ এই মুহূৰ্তত তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গৰ লগতে তেওঁৰ সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। ওঁম শান্তি”।