Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Assam CM Shri Tarun Gogoi
23 NOV 2020 6:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Chief Minister of Assam, Shri Tarun Gogoi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Tarun Gogoi Ji was a popular leader and a veteran administrator, who had years of political experience in Assam as well as the Centre. Anguished by his passing away. My thoughts are with his family and supporters in this hour of sadness. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসমগী হান্নগী সি.এম. শ্রী তরুন গোগোইনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোংদোকখ্রে
23 NOV 2020 6:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসমগী হান্নগী সি.এম. শ্রী তরুন গোগোইনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ইখি, “শ্রী তরুন গোগোইজী অসি অসমগা লোইননা সেন্তরদা রাজনীতিগী ওইবা এক্সপিরিয়েন্স কয়া লৈখ্রবা মীয়াম্না পাম্নবা অহল ওইরবা এদমিনিস্ত্রেতর অমা ওইরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা থোমোই শোক্না অৱাবা ফাওই। অৱাবগী পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।”