Prime Minister's Office
On World Toilet Day India Strengthens its Resolve of Toilet for All: PM
Hygienic Toilets have Brought Tremendous Health Benefits Along with Dignity, especially to Our Nari Shakti: PM
19 NOV 2020 1:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that on World Toilet Day today, the nation strengthens its resolve of Toilet for all.
In a tweet Shri Modi said “On World Toilet Day, India strengthens its resolve of #Toilet4All. The last few years have seen an unparalleled achievement of providing hygienic toilets to crores of Indians. It has brought tremendous health benefits along with dignity, especially to our Nari Shakti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী তোইলেৎ নুমিৎতা ভারতনা পুম্নমক্কীদমক্তা মসিগী অমাংশঙগী ফিরেপ অদু চেৎশিলহল্লিঃ পি.এম.
তরু-তনানবা অমাংশঙনা হকশেলগা মরী লৈনবা কান্নবা কয়া ফংহল্লি, লোইননা ইকাই খুম্নবসু ফংহল্লি, মরু ওইনা ঐখোয়গী নারী শক্তিদা মপাঙ্গল হাপ্লিঃ পি.এম.
19 NOV 2020 1:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মালেমগী তোইলেৎ নুমিৎতা হায়খ্রে মদুদি লৈবাক অসিনা পুম্নমক্কীদমক্তা মসিগী অমাংশঙগী ফিরেপ অদু চেৎশিলহল্লি।
মহাক্না ত্বীৎ অমদা হায়, “মালেমগী তোইলেৎ নুমিৎ অসিদা, ভারত তোইলেৎ4ওল (পুম্নমক্কীদমক্তা অমাংশঙ)গী মসিগী ফিরেপ অদু চেৎশিলহল্লি। হৌখিবা চহি খরা অসিদা ভারত মচা করোর কয়াদা অমাংশঙ ফংহনবগী থবক্তা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মায় পাকপা কয়া ফংখ্রে। মসিনা হকশেলগা মরী লৈননা হায়নীঙাংই লৈতবা মায় পাকপা কয়া ফংখ্রে, লোইননা ইকাই খুম্নবসু ফংহল্লে, মরু ওইনা ঐখোয়গী নুপীগী শক্তিদা ইকাই খুম্নবা হেনগৎহল্লে।”