প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীখল মায় পাক্লকপদা ওং সান সু চী অমসুং এন.এল.দি.দা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
12 NOV 2020 10:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ম্যানমারগী মীখলদা মায় পাকখিবগীদমক ওং সান সু চী অমসুং এন.এল.দি.দা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মীখলদা মায় পাক্লকপগীদমক ওং সান সু চী অমসুং এন.এল.দি.দা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মায় পাক্না পাংথোকখিবা মীখল অসি ম্যানমারদা চৎথরিবা দেমোক্রেতিক ত্রান্সিসনগী থৌওংগী মায় পাকপগী মায়কৈদা চংশিল্লিবা অতোপ্পা খোংথাং অমনি। লৈবাক অনিগী মরক্তা মরূপ-মপাং ওইবগী অমদি লৈবাক অনিগী ওইবা মরী অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কলহন্নবগীদমক থবক তৌমিন্নবা খৌরাংনা ঙাইরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Daw Aung San Suu Kyi and NLD for election victory
12 NOV 2020 10:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated Daw Aung San Suu Kyi and NLD for Victory in election in Myanmar.
In a tweet, the Prime Minister said ,“Congratulations to Daw Aung San Suu Kyi & NLD for victory in the elections. The successful conduct of polls is another step in the ongoing democratic transition in Myanmar. I look forward to continuing to work with you to strengthen our traditional bonds of friendship.”