প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাহৰেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম খালিফা বিন ছলমান অল খালিফাৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 NOV 2020 7:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাহৰেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম যুৱৰাজ খালিফা বিন ছলমান অল খালিফাৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘বাহৰেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম যুৱৰাজ খালিফা বিন ছলমান অল খালিফাৰ শোকাৱহ বিয়োগত মই আন্তৰিক সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। শোকৰ এই মুহূৰ্তত আমাৰ চিন্তা আৰু প্ৰাৰ্থনা বাহৰেইনৰ মহামহিম ৰজা, ৰাজ পৰিয়াল আৰু বাহৰেইনৰ জনগণৰ সৈতে আছে।’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain
11 NOV 2020 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed condolences on the passing away of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain.
"My heartfelt condolences on the sad demise of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain. In this moment of grief, our thoughts and prayers are with HM the King of Bahrain, the royal family and the people of Bahrain", the Prime Minister said.