প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিংথৌ লৈবাক বহরেনগী প্রধান মন্ত্রী, হিজ রোয়েল হাইনেস প্রিন্স খলিফা বিন সলমান অল খলিফানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 NOV 2020 7:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিংথৌ লৈবাক বহরেনগী প্রধান মন্ত্রী, হিজ রোয়েল হাইনেস প্রিন্স খলিফা বিন সলমান অল খলিফানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “নিংথৌ লৈবাক বহরেনগী প্রধান মন্ত্রী, হিজ রোয়েল হাইনেস প্রিন্স খলিফা বিন সলমান অল খলিফানা লৈখিদবদা ঐহাক্না থোমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অৱাবগী মিৎকুপ অসিদা, ঐখোয়না হিজ মাজেস্তী বহরেনগী নিংথৌ, নিংথৌগী ইমুং অমসুং বহরেনগী মীয়ামগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain
11 NOV 2020 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed condolences on the passing away of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain.
"My heartfelt condolences on the sad demise of His Royal Highness Prince Khalifa bin Salman Al Khalifa, Prime Minister of the Kingdom of Bahrain. In this moment of grief, our thoughts and prayers are with HM the King of Bahrain, the royal family and the people of Bahrain", the Prime Minister said.