প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ও.আর.ও.পি.গী চহি ৫ মপুং ফারকপদা ভেতেরান লান্মীশিংগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
07 NOV 2020 6:28PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ও.আর.ও.পি.গী চহি ৫ মপুং ফারকপদা মখোয়গী শিংথানীংঙাই ওইবা থবকশিংগীদমক্তা ভেতেরান লান্মীশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "ঙসি, চহি মঙাগী মমাংদা, ভারতনা লৈবাক অসিবু থৌনা ফনা ঙাক শেল্লিবা লান্মীশিংগী হেন্না ফবা তুংলমচৎকীদমক্তা ৱারেপ লৌরদুনা, পুৱারী ওইরবা খোংথাং অমা লৌখৎখি। ও.আর.ও.পি.না চহি মঙা ফারকপা অসি শিংথানীংঙাই ওইবা থৌরম অমনি। ভারতকী মীয়াম্না ও.আর.ও.পি. অসি চহি তরাগী খুজিং কয়াদগী ঙাইরকখিবনি।।
ঐনা ঐখোয়গী ভেতেরান লান্মীশিংদা মখোয়গী শিংথানীংঙাই ওইরবা থবক্কীদমক তৌবীমল খঙবা উৎচরি!"

Prime Minister's Office
PM salutes veteran soldiers for their remarkable service on 5th years of OROP
07 NOV 2020 6:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted veteran soldiers for their remarkable service on completion of 5th years of OROP today.
"Today, five years ago, India took a historic step towards ensuring the well-being of our great soldiers, who courageously protect our nation. 5 years of OROP is a momentous occasion. India waited for OROP for decades.
I salute our veterans for their remarkable service!", the Prime Minister said.