প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অ'আৰঅ'পিৰ ৫ম বছৰত লক্ষ্যণীয় সেৱা আগবঢ়োৱা প্ৰবীন সৈনিকক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ছেল্যুট
07 NOV 2020 6:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অ'আৰঅ'পিৰ ৫ম বছৰ পূৰ্তিত, লক্ষ্যণীয় সেৱা আগবঢ়োৱা বিশিষ্ট সৈনিকসকলক ছেল্যুট দিয়ে।
''আজি, পাঁচ বছৰৰ আগতে, ভাৰতে আমাৰ মহান সৈনিকসকলৰ মংগল নিশ্চিত কৰিবৰ বাবে এটা ঐতিহাসিক পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিছিল, যিসকলে সাহসিকতাৰে আমাৰ দেশখনক সুৰক্ষা প্ৰদান কৰে। অ'আৰঅ'পিৰ ৫ বছৰ এটা গুৰুত্বপূৰ্ণ ঘটনা। কেইবাদশক ধৰি ভাৰতে অ'আৰঅ'পিৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছিল।
মই আমাৰ প্ৰবীনসকলক তেওঁলোকৰ লক্ষ্যণীয় সেৱাৰ বাবে ছেল্যুট দিছো'', প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM salutes veteran soldiers for their remarkable service on 5th years of OROP
07 NOV 2020 6:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted veteran soldiers for their remarkable service on completion of 5th years of OROP today.
"Today, five years ago, India took a historic step towards ensuring the well-being of our great soldiers, who courageously protect our nation. 5 years of OROP is a momentous occasion. India waited for OROP for decades.
I salute our veterans for their remarkable service!", the Prime Minister said.