প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 NOV 2020 10:06AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “অন্ধ্ৰপ্ৰদেশ কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু সহানুভূতিৰ সমার্থক৷ অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ জনসাধাৰণে বিভিন্ন ক্ষেত্রত উৎকর্ষতাৰ পৰিচয় দিছে৷ অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যৰ ৰাজ্যবাসীক মোৰ অভিনন্দন আৰু তেওঁলোকৰ উন্নয়নমূলক আকাংক্ষাক মই শুভেচ্ছা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM greets people of Andhra Pradesh on its Formation Day
01 NOV 2020 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Andhra Pradesh on its Formation Day.
"Andhra Pradesh is synonyms with hardwork and compassion. People belonging to AP have gone on to excel in several fields. On AP’s Formation Day, my greetings to the people of the state and best wishes for the their developmental aspirations", the Prime Minister said.