প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2020 10:06AM by PIB Imphal
আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “আন্ধ্র প্রদেশ অসি থবক কন্না শুবা অমসুং মীনুংশি লৈবগা মান্নৈ। আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়াম তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা মশক থোকপা থবকশিং মায়পাক্না পাংথোকখ্রে। আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিৎ অসিদা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐনা তরাম্না ওক্লি অমসুংমখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী থাজবশিং ফংনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি"।

Prime Minister's Office
PM greets people of Andhra Pradesh on its Formation Day
01 NOV 2020 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Andhra Pradesh on its Formation Day.
"Andhra Pradesh is synonyms with hardwork and compassion. People belonging to AP have gone on to excel in several fields. On AP’s Formation Day, my greetings to the people of the state and best wishes for the their developmental aspirations", the Prime Minister said.