Ministry of Health and Family Welfare
India records a new Milestone: Recovery Rate touches 90.00%
Active Caseload continues to slide, only 8.50% of Total Positive Cases
Less than 1000 deaths since last one week
Total number of labs exceeds 2000
25 OCT 2020 11:11AM by PIB Delhi
India has recorded another landmark achievement. The national Recovery Rate has touched 90% today. 62,077 have recovered and discharged in the last 24 hours whereas the new confirmed cases stand at 50,129.
This achievement is matched by the downward spiral fall of the total active cases, which are maintained below the 7 lakh mark for the third successive day.
Presently the active cases comprise merely 8.50% of the total positive cases of the country standing at 6,68,154.
The total recovered cases also continue to rise. They are 70,78,123 so far. With increasing number of recoveries, this gap is continuously widening. The gap between Recovered cases and Active cases has crossed 64 lakh (64,09,969).
Less than 1000 deaths have been continuously reported since the last one week. The deaths are below the 1100 mark since 2nd October.
75% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 10 States/UTs viz. Maharashtra, Karnataka, Kerala, Tamil Nadu, West Bengal, Delhi, Andhra Pradesh, Assam, Uttar Pradesh, and Chhattisgarh.
Maharashtra leads the tally with more than 10,000 single day recoveries.
50,129 new confirmed cases were recorded in last 24 hours.
79% of the new cases are from 10 States and UTs. Kerala continues to be the State reporting a very high number of new cases with more than 8,000 cases followed by Maharashtra with more than 6,000 cases.
578 case fatalities have been reported in the past 24 hours. Of these, nearly 80% are concentrated in ten States/UTs.
Maharashtra has contributed the maximum to the new fatalities with 137 deaths.
India’s testing lab network has inked another achievement today. The total number of labs has crossed 2000. Starting from one lab in Pune, the number of labs stands at 2003 which includes 1126 Government laboratories and 877 Private laboratories.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতনা অনৌবা মায় পাকবা অমা ফংলে; ফগৎলকপগী চাং চাদা ৯০.০০ য়ৌরে
হৌজিক নারিবা মীশিং মখা তানা হন্থরক্লি, অপুনবা নাখিবা মীশিংগী চাদা ৮.৫০ খক্তমক ওইরি
হৌখিবা চয়োল অমসিদগী অশিবা মশিং ১০০০গী মখাদা লৈরি
অপুনবা লেব মশিং ২০০০ হেল্লে
25 OCT 2020 11:11AM by PIB Imphal
ভারতনা অতোপ্পা মশক থোকপা মায় পাকপা অমসু ফংলে‍। লৈবাক্কী ফগৎলকপগী চাং ঙসি চাদা ৯০ য়ৌরে‍। হৌখিবা পুং ২৪দা মীশিং ৬২,০৭৭ ফগৎলক্তুনা ময়ুমদা হলহনখ্রে অদুগা নৌনা নারে খংলবা মীশিংনা ৫০,১২৯ ওইরি‍।
মায় পাকপা অসি অপুনবা হৌজিক নারিবা মীশিং অসুম অসুম হন্থরক্তুনা নুমিৎ হুম্নি থংন-থংননা লাখ ৭কী মখাদা থম্লিবা ফীভমসিনা মতেং পাংশিল্লি‍।
হৌজিক্কী ওইনা নারিবা মীশিং ৬,৬৮,১৫৪ ওইদুনা লৈবাকসিগী অপুনবা নাখিবা মীশিংগী চাদা ৮.৫০ খক্তমক ওইরি‍।
অপুনবা ফগৎলকপা মীশিংসু লেপ্তনা হেনগৎলক্লি‍। হৌজিক ফাওবদা মখোয়গী মশিং ৭০,৭৮,১২৩ ওইরি‍। ফগৎলকপা মীশিং হেনগৎলকপগা লোয়ননা খেন্নবসু হেনগৎলক্লি‍। ফখ্রবা মীশিং অমদি নারিবা মীশৎংগী মরক্তা লৈরিবা খেন্নবা লাখ ৬৪ (৬৪,০৯,৯৬৯) লানখ্রে‍।
হৌখিবা চয়োল অমসিদা নোংমদা শিবা মীশিং ১০০০গী মখাদা পাউ লাক্লি‍। অশিবা মশিং ওক্তোবর ২দগী হৌরগা ১১০০গী মখাদা ওইরি‍।
নৌনা ফগৎলকপা মীশিংগী চাদা ৭৫দি স্তেত/য়ু.তি. ১০দা হায়বদি মহারাস্ত্র, কর্নাতকা, কেরলা, তামিল নাদু, ৱেস্ত বেঙ্গল, দিল্লী, অন্ধ্র প্রদেশ, অসাম, উত্তর প্রদেশ, অমসুং ছত্তিসগরদা নৈশিন্দুনা লৈবা থেংনৈ‍।
তেলী অসি নোংমদা মীওই ১০,০০০গী মথক্তা ফগৎলক্তুনা মহারাস্ত্রনা মাঙজিল থারি‍।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা নৌনা নারে খঙলবা মীশিং ৫০,১২৯ থেংনখি‍।
নৌনা থেংনবা অনাবশিংগী চাদা ৭৯দি স্তেত অমসুং য়ু.তি. ১০দগীনি‍। কেরলানা নৌনা শাবা মীশিং ৮,০০০গী মথক্তা থেংনদুনা খ্বাইদগী য়ামবা ওইরি অদুগা মহারাস্ত্রনা নৌনা নাবা মীশিং ৬,০০০গী মথক্তা ওইদুনা মতুং ইল্লি‍।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা মীশিং ৫৭৮ শিখিবগী পাউ লাকখি‍। মসিগী মনুংদা চাদা ৮০গী ময়াদি স্তেত/য়ু.তি. ১০দা নৈশিন্দুনা লৈ‍।
মহারাস্ত্রনা নোংমদা মীশিং ১৩৭ শিদুনা খ্বাইদগী য়ামবা ওইরি‍।
ভারতকী তেস্তিং লেব নেতৱর্কসু ঙসি অনৌবা মায় পাকপা অমা ফংলে‍। অপুনবা লেব মশিং ২০০০ হেল্লে‍। পুনেদা লেব অমখক্তদগী হৌরকখিবা অসিনা, লৈঙাক্কী লেবোরেতরী ১১২৬ অমদি লনাই লেবোরেতরী ৮৭৭ য়াওনা পুন্না লেব মশিং ২০০৩ শুরে‍।