ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କାନାଡ଼ାର ଇନଭେଷ୍ଟ ଇଣ୍ଡିଆ କନଫରେନ୍ସରେ ମୁଖ୍ୟବକ୍ତା ଭାବେ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Bhubaneswar
କାନାଡ଼ାରେ ଆଜି ସନ୍ଧ୍ୟା 6ଟା 30 ମିନିଟ (ଭାରତୀୟ ସମୟ)ରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବାକୁ ଥିବା ଇନଭେଷ୍ଟ ଇଣ୍ଡିଆ କନଫରେନ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମୁଖ୍ୟବକ୍ତା ଭାବେ ଉଦବାଧନ ଦେବେ ।
କାନାଡ଼ାର ବ୍ୟବସାୟୀ ସମୁଦାୟଙ୍କୁ ଭାରତରେ ନିବେଶର ପ୍ରାଥମିକ ସୂଚନା ଦେବା ସହ ଭାରତକୁ ନିବେଶର ପ୍ରମୁଖ ସ୍ଥଳ ଭାବେ ଦର୍ଶାଇବା ଏହି ଫୋରମର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ।
କନଫରେନ୍ସରେ ବ୍ୟାଙ୍କ, ବୀମା କମ୍ପାନୀ, ନିବେଶକ, ବିମାନ ଚଳାଚଳ, ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସ ଏବଂ ନିର୍ମାଣ ଉଦ୍ୟୋଗ, କନସଲଟାଣ୍ଟ ଫାର୍ମ ଏବଂ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟର ବହୁ ପ୍ରତିନିଧି ଯୋଗ ଦେବା ଆଶା କରାଯାଉଛି ।

Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at Invest India Conference in Canada
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at the Invest India Conference in Canada, around 6:30 PM IST today.
The forum aims to give Canadian business community a first-hand perspective of the opportunities to invest in India and showcase India as an investment destination.
The Conference is expected to witness participation of representatives from banks and insurance companies, investment funds, companies in sectors like aviation, electronics and manufacturing, consultant firms, universities etc.