Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at Invest India Conference in Canada
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at the Invest India Conference in Canada, around 6:30 PM IST today.
The forum aims to give Canadian business community a first-hand perspective of the opportunities to invest in India and showcase India as an investment destination.
The Conference is expected to witness participation of representatives from banks and insurance companies, investment funds, companies in sectors like aviation, electronics and manufacturing, consultant firms, universities etc.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কানাডাত ইনভেষ্ট ইণ্ডিয়া কনফাৰেন্সত মূল বক্তব্য প্ৰদান কৰিব
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সন্ধিয়া প্ৰায় ৬.৩০ বজাত কানাডাত ইনভেষ্ট ইণ্ডিয়া কনফাৰেন্সত মূল বক্তব্য প্ৰদান কৰিব৷
এই মঞ্চৰ দ্বাৰা কানাডিয়ান ব্যৱসায় সম্প্ৰদায়ক ভাৰতত বিনিয়োগ কৰিবলৈ সুবিধা প্ৰদান তথা ভাৰতক বিনিয়োগৰ লক্ষ্যস্থান হিচাপে গঢ়ি তুলিবলৈ লক্ষ্য নিৰ্ধাৰণ কৰা হৈছে৷
এই সন্মিলনৰ দ্বাৰা বেংক, বীমা উদ্যোগ, বিনিয়োগ পুঁজি, বিমানসেৱা, বৈদ্যুতিক আৰু নিৰ্মাণ, পৰামৰ্শ ফাৰ্ম, বিশ্ববিদ্যালয় ইত্যাদিৰ পৰা প্ৰতিনিধিসকলে অংশগ্ৰহণ কৰিব বুলি আশা প্ৰকাশ কৰিছে৷