Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at Invest India Conference in Canada
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at the Invest India Conference in Canada, around 6:30 PM IST today.
The forum aims to give Canadian business community a first-hand perspective of the opportunities to invest in India and showcase India as an investment destination.
The Conference is expected to witness participation of representatives from banks and insurance companies, investment funds, companies in sectors like aviation, electronics and manufacturing, consultant firms, universities etc.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কনাদাদা পাঙথোক্কবা ইনভেস্ত ইন্দিয়া কনফরেন্সতা মরুওইবা ৱারোল পীগদৌরি
08 OCT 2020 11:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নুমিদাংৱাইরম পুং ৬:৩০ তাবা মতমদা কনাদাদা পাঙথোক্কদবা ইনভেস্ত ইন্দিয়া কনফরেন্সতা মরুওইবা ৱারোল পীগদৌরি‍।
ফোরম অসিনা কনাদাগী বিজিনেস কম্ম্যুনিতীদা ভারত্তা শেন থাদবগী খুদোংচাবা লৈরিবশিংগী হকথেংনবা মীৎয়েঙ অমা ফংহন্নবা অমদি ভারতপু শেন থাদবগী পন্থুংফম অমা ওইনা উত্থোক্নবা পান্দম থম্লি‍।
কনফরেন্স অসিদা বেঙ্কশিং, ইন্স্যুরেন্স কম্পেনীশিং, ইনভেস্তমেন্ত ফন্দশিং, এভিএসন, ইলেক্ত্রোনিক্স অমদি মেনুফেকচরিং সেক্তরদা লৈবা কম্পেনীশিং, কন্সল্তেসন ফর্মশিং অমসুং য়ুনিভর্সিতীনচিংবশিংদগী মীহুৎশিং শরুক য়াগদৌরি‍।