য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কুৱেৎ স্তেৎকী অমির হিস হাইনেস শৈখ সবাহ অল-অহমদ অল-জবর অল- সবাহনা লৈখিদবগী ইকায় খুম্নবা উৎপা ওইনা হয়েং অসি নোঙমগী ওইবা অৱাবা ফোঙদোকপা নুমিৎ ওইনা লাউথোকখ্রে
03 OCT 2020 12:43PM by PIB Imphal
হৌখিবা সেপ্তেম্বর ২৯, ২০২০দা কুৱেৎ স্তেৎকী অমির হিস হাইনেস শৈখ সবাহ অল-অহমদ অল-জবর অল- সবাহ লৈখিদ্রে। লৈখিদবা মহাকপু ইকায় খুম্নবা উৎপা ওইনা হয়েং অসি ভারত শিনবা থুংবগী ওইনা নোঙমগী ওইবা অৱাবা ফোঙদোকপা নুমিৎ ওইনা ভারত সরকারনা লাউথোকখ্রে।
জাতিগী ফিরাল অসি ভারত শিনবা থুংবগী ওইনা মহৌশানা পায়বা বিলদিংশিংদা তঙ্খায় পায়গনি অমসুং নুমিৎ অসিদা হরাও কুমহৈগী থৌরম অমত্তা পাঙথোক্লোই।

Ministry of Home Affairs
One Day State Mourning tomorrow as a mark of respect on the passing away of His Highness Sheikh Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, Amir of the State of Kuwait
03 OCT 2020 12:43PM by PIB Delhi
His Highness Sheikh Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, Amir of the State of Kuwait, passed away on September 29, 2020. As a mark of respect to the departed dignitary, the Government of India has decided that there will be one day’s State Mourning tomorrow throughout India.
The National Flag will be flown at half mast on all buildings throughout India where it is flown regularly and there will be no official entertainment on the day.